Followers

I have a sad story to share ;'(

Aku terbaca satu blog ni , sumpaah sedih riot :'( Well , obviously aku bukan la antara golongan mereka yang kuatkuat control prasaan . I'm totally not ! Aku menangis bace entry ni , seriously . 1st of all , aku nak korang sedekahkan Al-Fatihah kat Arwah Dzarif Iskandar . For more info , click this Harian Metro 21/2/2011 .

Sumber : Harian Metro
( semasa kejadian arwah berbaju ungu )

Nampak jelas x kesan SeatBelt kat bdan arwah ? Kesian :'( Just sekejap korang bayangkan orang orang yang korang syang mcam ni . Perasaan ? Hancur berderaikan ?

Fatin Nadia ( GF Arwah )

Aku add this Beautiful Gorgeous Girl kat facebook dye . Smpai sekrang , dye masih xbleh trima arwah da xde . Dye syang sangat sangat kat Arwah . Bagi dye , Arwah la tempat dye bermanja , tempat dye bergelak sakan , tempat luahkan perasaan . Bayangkan 3 tahun hubungan dorang , da bpe bnyak dugaan , cabaran , nsib yang dorang da tempuhi bersama . Kenangan manis , kenangan pahit . Ape yang aku paham tentang dorang , dorang sangat sangat la sweet couple . Bertepuk tampar , bergurau manja in public . Sweeet kan ? Camana nak lupa semua tu dlam sekelip mata ? =.='

Aku sempat PRINT-SCREEN note yang qiey buat untuk arwah . Baca & hayati ;'(

( Click untuk besarkan )



Tapi ape bleh buat , ALLAH S.W.T lebih sayangkan arwah :) Jodoh pertemuan , ajal maut suma kat tangan DIA . Dari DIA la kita wujud , dari DIA juga la kita kembali . Setiap yang hidup , pasti akan pergi :'(

Her latest update Wall-Post ;




Salah satu post Fb Qiey yang aku xsempat nak PRINT-SCREEN

b , tadi kite jmpe kan ? bb datang kat b :'( bb tguk jea kubur b . sebelom uh kan b , tadi bb datang bilik b amek beg b , penselbox b , name tack b , baju skolah b n baju superhero ♥ bb da kemaskan da bilik b tadi . bb susun buku sume . bb tguk moto b yang ade QIEYZARIF tuhh --neh bb nak pegi uma nenek b . alang bb anta oke ? b dga kan ? iloveyuu


neh msg eis ''hm..bb,b taw bb syg b sngt2..b pown syg bb..b xpnh pon tngglkan bb..b btol2 brubah nie..nk mkn pown xlalu pkir an bb..nk tydo lg la..hmm'' :'( b , abg boy ckp mlm tadi kan '' abg mmg tahu eis syg fatin sgt sgt . gentle abg ckp '' even abg boy tak slalu dgn b tp dy dapat ase b sayanggs bb sangat sangat . thnx eis ♥ QIERDZARIF , I'LL MISSIN YOUU . PLEASE COME TO ME , I HOPE SO


selamat pagi chenta ♥ hari neh kite tak pegi skola tau , kite nk jmpe awak . kejab lagi bb nak ckp ng abg boy nk tguk blik b sekejab laa . nk kemas brang b sume . bb renduu sgt dengan senyum b tuhh , bb tggu b text tau . every second bb tguk fown . numbe b tak delete pon . b tetap numbe satu okee ? tahu kan b ? b tahu kan ? b dga kan ? b rest okee --, al-fatihah


ariney kite tido dengan baju awak tahu ? kite nk ase awak ade jea ng kite ? b , b oke kan ? b tak pape kan ? b ade ng bb kan ? b nk jge bb kan ? takpe , bb tggu b tau , b dga kan ? kte da lame kan b ? bb pon da janji ng b kan ? bb tetap egat b janji janji kite . AKU TERLALU SYG KAW DZARIF ISKANDAR ♥


bb pegang jer baju b tadi tahu takk , rennduu bau b :(malam tadi bb ade tulis surat tau , b bace lha hehh ? bb tulis tulis name b .imissyuu so badly my superhero ♥


kite rendu awak lha . kite rendu awak tahu takk --,awak dengar takk ? dengar kan ? awak tahu kite ade awak sowang kan ?awak janji nk jge kite tapi nape awak tinggalkan kite ? awak da lupe eh janji janji kite . u only one can make smile again .


b , please come back sayanggss .bb percaye b akan datang kt bb say ' gudmownink beby'b , bb rennduu b . bb nk bb . bb nk b kiss dahi bb :(NPE B PERGII ? NPE B TINGGALKAN BB ?



TAKZIAH BUAT KELUARGA ARWAH
DZARIF ISKANDAR





notasiku : Biey , baru awak tau kan knape kita selalu membebel kat awk ble awk xpkai helmet or bawak lajulaju . Demi ALLAH , kita xsekuat Qiey . Kita xnak kehilangan awk . Selagi saya ade , tiaptiap hari saya akan membebel kat awk . Bia awk benci kita , janji kita tau awk selamat :'(


3 comments:

Cikfyra said...

sedih lahh story ney .. haihhh ... kesian mereka .. :(

Putri Syafika said...

dorang sweeet kan :'(

Munirah Aniza said...

Al Fatihah untk arwah...Amin..